چند توصیه برای سبزه داری
1- سبزه ها تا قبل از جوانه زنی نیاز به جای گرم دارند، ولی بعد از جوانه زنی آنها را بگذارید جای خنک.این طوری، هم شاداب ترند و هم رنگ سبزشان قشنگ تر.
2- سبزه بیشتر از آبیاری، آبپاشی می خواهد. آب زیاد باعث می شود ریشه هایش بگندد. برای آبپاشی هم از آب سرد استفاده نکنید.
3- در سبزه ای مثل گندم سر آن را با قیچی نزنید که مثلا یکدست شود. با این کار دستی دستی سبزه تان را از ریخت انداخته اید.
4- وقتی سبزه ها تازه جوانه زده اند (زیر یک سانت) برای تامین رطوبت شان یک دستمال نازک پارچه ای را نمدار کنید و رویشان بیندازید.
5- اگر خواستید بذر بخرید حواس تان باشد بذر تازه بخرید. بذرهای مانده قدرت جوانه زنی شان پایین است.
6- سعی کنید یک سبزه کوچک درست کنید تا هم رسیدگی به آن راحت تر باشد و هم بذر کمتری هدر داده باشید.
7- سبزه زباله نیست. عمر آن که تمام شد دورش نیندازید. قسمت بالایی سبز آن را می توانید خرد کنید و با خاک باغچه یا در هر زمینی مزرعه، پارک و ... مخلوط کنید تا مثل یک کود سبز برگردد به خاک. ته آن را هم می توانید ریز ریز کنید تا پرنده ها بخورند چون هنوز هوا آن قدر گرم نشده که بتوانند در طبیعت دانه کافی برای خوردن پیدا کنند.