دسته بندی کتاب‌ها منو
دسته بندی کتاب‌ها

کوکوی هفت رنگ

یکشنبه ۹ تیر ۱۳۹۸

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم/ پوره سیب زمینی: یک پیمانه/ پوره هویج: یک پیمانه/ کالباس مرغ:۸ تا ۱۰ ورق/ تخم مرغ: ۵ عدد/ لوبیا سبز پخته: یک پیمانه/ نخود فرنگی آبپز: یک پیمانه/ نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم

قالب فر را کمی چرب کرده و لوبیای پخته را داخل آن ریخته و در سطح قالب پخش می کنیم. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده را خوب با چنگال می زنیم سپس دو ورق کالباس را به اندازه قالب برش زده و به سفیده آغشته کرده و روی لوبیا می گذاریم. در لایه بعدی پوره سیب زمینی را ریخته و دوباره دو ورق کالباس آغشته به سفیده را روی آن می گذاریم. در این مرحله گوشت چرخ کرده تفت داده شده را می ریزیم و دوباره روی آن کالباس می گذاریم. لایه بعدی هم نخود فرنگی می ریزیم و روی آن را هم کالباس می گذاریم و در نهایت پوره هویج را می ریزیم. سپس قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت می گذاریم و بعد از پخت، کوکو را از فر خارج کرده و بعد از این که خنک شد آن را در ظرف مناسبی برگردانده و با چاقوی اره ای نیز برش می زنیم. اگرکوکو گرم باشد موقع برش له می شود. در ضمن اندازه نمک، فلفل و ادویه آن راحین پخت مواد اندازه می کنیم. این کوکوی زیبا و خوش طعم را به دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.

 

منبع: روزنامه جام جم
نویسنده: مژده مظهری
نظرات کاربران

توجه: توجه

امکان ثبت نظر برای این مطلب وجود ندارد.