دسته بندی کتاب‌ها منو
دسته بندی کتاب‌ها

تغذیه سالم نمی گذارد سرطان بگیرید

یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۷

با انتخاب هوشمندانه مواد غذایی مناسب و سالم می توان سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز بیماری های سرطانی پیشگیری کرد. اینها، صحبت های دکتر کیوان بهرامی، متخصص بیوتکنولوژی و ژنتیک مولکولی است که معتقد است مواد غذایی گیاهی شامل سبزیجات و میوه جات، غلات کامل سبوس دار و انواع مغزها سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان هستند و می توانند اثرات منفی رادیکال های آزاد در بدن خنثی کنند. آن طور که دکتر بهرامی می گوید تحقیقات نشان می دهد خطر ابتلا به سرطان در افراد گیاه خوار، نسبت به افراد گوشت خوار 50 درصد کمتر است؛ چرا که گوشت بدون فیبر یا ترکیبات مفید ضد سرطان است. همچنین استفاده از مواد غذایی حاوی چربی سبب تشکیل مواد سرطان زا در بدن می شود. پس بهتر است مصرف گوشت قرمز را کمتر و مواد غذایی حاوی پروتئین را بیشتر کنید.

منبع: روزنامه جام جم، شماره 5315، صفحه 14
نظرات کاربران

توجه: توجه

امکان ثبت نظر برای این مطلب وجود ندارد.