دسته بندی کتاب‌ها منو
دسته بندی کتاب‌ها

آجیل پلو

یکشنبه ۹ تیر ۱۳۹۸

مواد لازم:

برنج معطر ایرانی: نیم کیلو، مرغ بدون استخوان: نیم کیلو، برگه زرد آلو: ۲۰۰گرم، برگه قیسی: ۲۰۰ گرم، خلال بادام: ۲۰۰ گرم، خلال پسته: ۲۰۰ گرم، زرشک: ۲۰۰ گرم، پیاز متوسط: ۲ عدد، زعفران دم کرده: ۵ قاشق غذاخوری، کره، نمک و ادویه: به میزان لازم

برنج را چند ساعت قبل از پخت خیس کرده و سپس آبکش کرده و کنار می گذاریم. برگه های زردآلو را شسته و در ظرفی حاوی آب خیس می کنیم. زرشک را شسته و در آبکش می ریزیم تا آب اضافه اش گرفته شود. قیسی را هم شسته، از وسط نصف کرده و در کمی آب خیس می کنیم، در یک تابه مناسب مقداری کره و زعفران دم کرده ریخته و بعد از کمی گرم شدن قیسی را آبکش کرده، در تابه ریخته و خوب تفت می دهیم. یک پیاز را پوست کنده و در کمی روغن سرخ می کنیم، زردآلوها را آبکش کرده و به پیاز داغ اضافه کرده و تفت میدهیم، پیاز دیگر را خرد کرده و با کمی کره و زعفران تفت می داریم، مرغ را به تکه های کوچک تقسیم کرده و می شوییم و همراه با نمک و ادویه به پیاز اضافه کرده و پخته و در نهایت سرخ می کنیم، در قابلمه ای مناسب ته دیگ دلخواه را گذاشته و لایه به لایه برنج، مخلوط برگه زردالو، قیسی، خلال بادام، خلال پسته و زرشک را می ریزیم تا مواد و برنج تمام شود. سپس قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا برنج دم بکشد. وقتی برنج آماده شد آن را در ظرف مناسبی ریخته و با تکه های مرغ سرخ شده تزیین کرده و سرو می کنیم.

 

منبع: روزنامه جام جم
نویسنده: مژده مظهری
نظرات کاربران

توجه: توجه

امکان ثبت نظر برای این مطلب وجود ندارد.