دسته بندی کتاب‌ها منو
دسته بندی کتاب‌ها

مقالات مطالب مفید

یکشنبه ۹ تیر ۱۳۹۸

مواد لازم: برنج معطر ایرانی: نیم کیلو، مرغ بدون استخوان: نیم کیلو، برگه زرد آلو: ۲۰۰گرم، برگه قیسی: ۲۰۰ گرم، خلال بادام: ۲۰۰ گرم، خلال پسته: ۲۰۰ گرم، زرشک: ۲۰۰ گرم، پیاز متوسط: ۲ عدد، زعفران دم کرده: ۵ قاشق غذاخوری، کره، نمک و ادویه: به میزان …

پنجشنبه ۶ تیر ۱۳۹۸

احتمالا این شب ها شما هم عطر خوب گلهای شب بو را در گوشه و کنار حیاط خانه یا برخی کوچه ها احساس کرده اید، بهار با همین عطر گلهایش انسان را مست و بیهوش می کند و البته آرام آرام ما را به تابستان گرم بدرقه می کند. این هفته برای شما از گل «محبوبه» یا …

چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۷

گیاه میموسا حافظه بلند مدت و قدرت یادگیری دارد. این چیزی است که زیست شناسان می گویند. به گزارش تابناک، زیست شناسان استرالیایی و ایتالیایی با استفاده از همان چارچوب تجربی که معمولا برای تشخیص واکنش حیوانات استفاده می کنند، دریافته اند گیاه میموسا …

چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۷

1- سبزه ها تا قبل از جوانه زنی نیاز به جای گرم دارند، ولی بعد از جوانه زنی آنها را بگذارید جای خنک.این طوری، هم شاداب ترند و هم رنگ سبزشان قشنگ تر. 2- سبزه بیشتر از آبیاری، آبپاشی می خواهد. آب زیاد باعث می شود ریشه هایش بگندد. برای آبپاشی هم از آب سرد …

چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۷

سبزی لبویی برای شروع، یک عدد چغندر لبویی سالم را که ریشه هایش بریده نشده، شسته و توی یک کیسه نایلونی بگذارید و درش را گره بزنید. این کار برای ریشه زایی سریع تر لبو است. روی کیسه را هم یکی دو تا سوراخ کنید تا لبو بتواند نفس بکشد. آن را توی دمای اتاق …

چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۷

به آخر سال که می رسیم یکی از کارهایی که در همه خانه ها ردی از آن می توان پیدا کرد، نظافت و تر و تمیز کردن و به اصطلاح خانه تکانی است، از در و دیوار گرفته تا یخچال، گاز و اتاق خواب ها و ... اما برای ما علاقه مندان به گل و گیاه خانه تکانی یک بخش اضافه تر هم …

پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۷

1- به هیچ وجه روی برگ های گیاه آب پاشی نکنید. اگر چنین اتفاقی افتاد آن را با دستمال کاغذی پاک کنید. 2- هنگام آبیاری، گلدان را 90 درجه بچرخانید تا بوته به سمت نور کج نشود. 3- برای آبیاری بنفشه آفریقایی از آب ولرم (هم دمای اتاق) استفاده کنید. آب سرد به آن …

چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷

در گلخانه های خاکی برای آبیاری گیاهان از آبیاری قطره ای استفاده می شود. در این سیستم برای هر ردیف کاشت یک نوار آبیاری در نظر گرفته می شود و برای هر بوته معمولا یک قطره چکان. بوته های محصول دو طرف ردیف قطره چکان ها رشد می کنند. طبیعی است وقتی شرایط رشد …

چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷

بنزووات سدیم، نمک اسید بنزوئیک است که سابقا یک نگهدارنده شیمیایی رایج بوده که موجب کاهش کپک زدگی غذاهای اسیدی می شد. دریافت بی رویه این نگهدارنده موجب اختلال ژنتیکی در سلول های خونی، مشکلات پوستی، بیش فعالی در کودکان و ... می شود. در کشور ما استفاده …

چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷

رئیس پژوهشکده صنایع غذایی مازندران گفت: محصول ارگانیک واقعی به معنای تام وجود ندارد و تولید محصولات آلی و کاملا طبیعی ادعایی نادرست است. رضا اسماعیل زاده کناری اظهار کرد: محصول ارگانیک باید زنجیره غذایی ارگانیک داشته باشد که شامل تهیه بذر تا محصول …